Leiebil Tsjekkia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tsjekkia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tsjekkia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tsjekkia miniguide

Leiebil Tsjekkia
Bilutleie Tsjekkia

Tsjekkia ligger i Sentral-Europa og har 10,2 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Tyskland, Slovakia, Polen og Østerrike.

Landskapet i Tsjekkia er variert, og er stort sett delt inn i de to historiske områdene Böhmen og Mähren. Böhmen ligger i vest med elvene Vltava (Moldau) og Labe – og er omgitt av fjell. Høyeste punkt her – Snezka – ligger 1602 m.o.h. Mähren i øst er preget av åser, og elva Morava renner her. Ellers har landet store områder med slettelandskap.

Tsjekkia har innlandsklima – med kalde vintre og varme somre.

Hovedstaden Praha er også landets største by med 1,2 millioner innbyggere (2008). Praha ligger sentralt i Tsjekkia – ved elva Vltava (Moldau). Byen har mange vakre og imponerende bygninger, og de største turistattraksjonene i Praha er Gamlebyen – «Stare Mesto» – fra 1200-tallet, Hradcany med Praha Slott og St. Vitus-katedralen, Karlsbroen, Václav-plassen, samt Det jødiske kvarteret.

Andre større byer i Tsjekkia: Brno, Ostrava, Zlín, Plzen og Pardubice.

Landets hovedflyplass er Ruzyne Internasjonale Flyplass, som ligger 17 km vest for Praha. Dette er også den største flyplassen i Sentral- og Øst-Europa.

Bestill leiebil i Tsjekkia gjennom Leiebilguiden.no og oppdag den beste måten og utforske Tsjekkia på. Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie som passer for alle budsjett fra småbiler som Peugot 107 og Golf til mer større lukseriøse biler som Volkswagen Passat og Mercedes E200.