Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wien Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wien Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wien Lufthavn miniguide

Wien Lufthavn
Bilutleie Wien Lufthavn

Wien internasjonale Lufthavn (VIE) ligger i Scwechat 18 km sørøst for Wien, og er Østerrikes største flyplass. Det går både tog og buss mellom Wien og flyplassen. Det fins også direkte bussforbindelser til andre land i Europa. Flere bilutleiefirma, som Union, Hertz, Avis, Budget, Megadrive og Sixt, tilbyr bilutleie.

I 2009 besøkte 18,114,103 passasjerer Wien Lufthavn. Den har to terminaler som er tilknyttet hverandre, og fram mot 2015 er en rekke utbyggingsprosjekter på gang. Den ble i utgangspunktet bygd som en militær flyplass i 1938. Flyplassen er hovedbase for det nasjonale selskapet Austrian Airlines og for Niki.

Wien Lufthavn har mye å by på med sine 70 butikker og 20 ulike restauranter, barer og kafeer. Den har VIP- og businessenter, bank, apotek og legesenter.
The Astron Hotel & Convention Center Vienna Airport ligger like ved terminalen.