Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wien

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wien inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leiebil i Wien er en praktisk måte å utforske den østerrikske hovedstadens historie og kultur på. Byen er kjent for sin imponerende arkitektur, kosmopolitiske atmosfære og tilgang til noen av de mest berømte musikkforestillinger i verden. Med en leiebil har besøkende friheten til å bevege seg på egne premisser, enten det er for å besøke landemerker som Schönbrunn-palasset eller ta en tur ut til de omkringliggende vinregionene.

Wien miniguide

Wien
Bilutleie Wien

Wien er kjent for sin rike historiske arv, varierte klima, og et mylder av severdigheter som tiltrekker seg turister fra hele verden.

Byen Wien har et innbyggertall på omkring 1,88 millioner mennesker, noe som gjør den til den største byen i Østerrike.

Wien kan skilte med en historie som strekker seg over flere århundrer. Byen har vært et viktig kulturelt og politisk sentrum siden den var en del av Romerriket, og dens historiske sentrum er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Klimaet i Wien er klassifisert som et overgangsklima mellom maritimt og kontinentalt. Dette fører til varme, fuktige somre og kalde, relativt tørre vintre.

Byen er spekket med severdigheter, inkludert:

 • Schönbrunn slott: Et tidligere keiserlig sommerresidens.
 • Belvedere: To barokke palasser som nå er kunstmuseer.
 • Stephansdomen: En ikonisk gotisk katedral.
 • Wiens Statsopera: En av verdens mest kjente operahus.

Flyplass

Wien Vienna International Airport (VIE) er den største flyplassen i Østerrike og tjener som et sentralt knutepunkt for reisende. Flyplassen ligger i nærheten av byen, noe som gjør den til et bekvemmelig sted for å hente en leiebil. Med tydelig skilting er det enkelt å finne frem til leiebilselskapenes skranker.

Leiebilprisene på Wien flyplass varierer avhengig av bilkategori og sesong. Her er noen priseksempler identifisert fra søk:

 • Økonomi: fra 401 kr/dag
 • Kompakt: fra 487 kr/dag
 • Medium: fra 727 kr/dag
 • Standard: fra 669 kr/dag

Bilutleiefirmaer som GREEN MOTIONThrifty og Autounion Car Rental tilbyr konkurransedyktige priser. Det er mulig å spare opp til 40% ved å bestille på forhånd. Pass på å lese vilkårene nøye for å unngå skjulte kostnader.

Trafikk og parkering

Når man leier en bil i Wien, er det viktig å holde seg informert om de beste parkeringsalternativene. Parkeringshus i byen tilbyr sikkerhet og bekvemmelighet, mens noen praktiske tips kan spare tid og penger.

 • Parkhaus City: Dette parkeringshuset ligger sentralt og tilbyr god tilgjengelighet til Wiens butikker og kulturelle tilbud.
 • Contipark International Austria GmbH: Kjent for sin moderne infrastruktur, ligger det nær viktige knutepunkter i byen.
 • Kurzparkzone Wien: I mars 2022 ble det innført en enhetlig korttidsparkeringssone over nesten hele Wien, hvor man må kjøpe parkeringsbillett.

Fartsgrenser

I urbane strøk er fartsgrensen som regel 50 km/t, mens den kan være 100 km/t på åpnere veier og 130 km/t på autobahn. Det er avgjørende å overholde disse fartsgrensene for å unngå bøter.

Kjøretips med leiebil

Wien er strategisk plassert i hjertet av Europa og fungerer som et utmerket utgangspunkt for dagsturer til nærliggende byer og attraksjoner.

 • Bratislava: Bare en time unna med bil finner man Slovakiens sjarmerende hovedstad. Dette er en flott mulighet for de som ønsker å oppleve en annen kultur for en dag.
 • Wachaudalen: For de som er interessert i naturskjønn kjøring og vin, er Wachaudalen, som er på UNESCOs verdensarvliste, et must. Dalen er kjent for sine vinmarker og maleriske landsbyer.
 • Eisenstadt: En kort kjøretur fra Wien ligger Eisenstadt, hovedstaden i delstaten Burgenland. Byen er berømt for sitt bånd til komponisten Joseph Haydn.

Billeie i Wien gjør det enkelt å utforske disse destinasjonene i eget tempo, uten å være avhengig av offentlig transport.