Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Wien

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wien inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wien miniguide

Wien

Bilutleie Wien

Wien er Østerrikes hovedstad og landets største by. I 2009 ble innbyggertallet anslått til nærmere 1 700 000. Denne vakre byen befinner seg i det nordvestlige hjørnet av Østerrike, like ved Europas nest lengste elv Donau. På den andre siden av elven, litt lenger nord, ligger Bratislava som er hovedstaden i Slovakia.

Wien er en turistby mye på grunn av de mange teatrene, operascenene, historiske bygningene og museene. Byen har lenge vært kjent for å være et sentrum for kultur, musikk og vitenskap, og Universität Wien ble grunnlagt i 1365, noe som gjør det til et av Europas eldste. Berømte komponister som Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn og Ludwig van Beethoven holdt til her. I det store Mozart-huset er det utstillinger som viser Mozarts liv, og hos House of Music kan man få prøve seg som dirigent.

Vienna Intenational Airport er den største og travleste flyplassen i hele Østerrike, og den befinner seg omtrent 16 km utenfor Wiens bykjerne.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på flere steder i sentrum av i Wien og ved Vienna Internasjonale Flyplass. Prisene på bilutleie inkluderer alle nødvendige forsikringer samt fri kilomter og eventuell flyplass avgift.

Norsk bokmål