Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bratislava

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bratislava inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bratislava miniguide

Leiebil Bratislava
Bilutleie Bratislava

Bratislava er hovedstaden i Slovakia og ligger helt vest i landet, ikke langt fra grensen til Østerrike og Ungarn. Byen befinner seg på begge sider av Donau, og det er omtrent 60 km til Østerrikes hovedstad Wien. Med et innbyggertall på over 420 000 (2008) er Bratislava den største byen i Slovakia. Stedet har vært bosatt i flere tusen år, men Bratislava fikk ikke bystatus før i 1291.

Byen har flere kuriøse statuer, blant annet av en paparazzi som lurer rundt et hjørne i gamlebyen. En av de mest kjente attraksjonene er Bratislava Castle fra 1000-tallet på Castle Hill, og man kan ta en rundtur i den bilfrie sonen i gamlebyen med et lite tog. Av de mange museene bør klokkemuseet med klokker fra 1600-1800-tallet besøkes, mens det smaleste huset i landet på 130 cm må sees på sin inneklemte plass mellom andre bygninger.

Bratislava Milan Rastislav Štefánik Airport er den internasjonale hovedflyplassen i Slovakia og ligger ca. 10 km utenfor byen.