Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Islamabad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Islamabad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Islamabad miniguide

Leiebil Islamabad
Bilutleie Islamabad

Islamabad er hovedstaden i Pakistan og ligger nordøst i landet, mot den indiske grensen. Byen ble bygd på begynnelsen av 1960-tallet for å erstatte byen Karachi som hovedstad. Islamabad betyr ”Islams by” og innbyggertallet ble i 2009 anslått til å ligge på over 1 700 000, noe som gjør byen til den 10. største i Pakistan. Storbyregionen er den 3. største i landet og måler omtrent 4 500 000.

Islamabad er en veldig grønn og ren by med et ryddig gatenett. En av de mest kjente severdighetene er den vakre moskeen Faisal som er den 6. største moskeen i verden og rommer om lag 120 000 troende. Hele familien kan dra nytte av å besøke dyreparken Islamabad Zoo med over 300 dyr, og Fatima Jinnah Park er en av Sørøst-Asias største parker. Taxila ligger litt utenfor byen og har en av verdens eldste universiteter samt et museum.

Benazir Bhutto Internasjonale Flyplass ligger ca. 8 km unna sentrum og er landets 3. største flyplass.