Leiebil Pakistan

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pakistan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pakistan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pakistan miniguide

Leiebil Pakistan
Bilutleie Pakistan

Pakistan er et folkerikt land (176,2 mill. innb. i 2009) i Sør-Asia. Det har en 1046 km lang kystlinje mot Det arabiske hav, og har ellers felles grense med India, Kina, Afghanistan og Iran.

Pakistan har to offisielle språk: Urdu og engelsk.

Elva Indus, som  renner gjennom de fleste av Pakistans provinser, er landets «hovedpulsåre» – og gjør store deler av landet svært fruktbart. Ellers viser naturen til dels dramatiske variasjoner – med ytterpunktene Himalaya (verdens høyeste fjellkjede) med evig snø i nordvest, og svært tørre ørkenområder i sørøst (Cholisthan/Tar) og vest (Baluchistan). To av verdens høyeste fjelltopper ligger i Pakistan: Mt. K2 (8.611 m.o.h.) og Nanga Parbat (8.125 m.o.h.).

Klimaet i Pakistan er gjennongående subtropisk kontinentalt, med relativt store temperaturforskjeller. Den høyeste temperaturen som noen gang er målt i Asia (+52 grader C) ble for noen år siden målt i byen Jacobabad. Ellers virker den sesongvariable monsunen sterkt inn på både temperatur og nedbørsforhold.

Havnebyen Karachi, som fram til 1960-årene var Pakistans hovedstad, er en kjempemetropol med rundt 12 millioner innbyggere. Andre store byer er Lahore (6,5 mill.), Faisalabad (2,6 mill.) og Rawalpindi (1,8 mill.). I 1959 ble det besluttet å bygge en helt ny hovedstad, og i løpet av 1960-årene var Islamabad (ca. 900.000 innb.) klar til innflytting.

Pakistans største flyplass er Jinna Internasjonale Flyplass i Karachi. Andre store, internasjonale flyplasser finnes i Lahore, Islamabad og Peshawar.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i byene Karachi, Islamabad og Lahore. Søk etter leiebiler i søkemotoren og bli overrasket over de lave prisene.

Leiebil destinasjoner