Leiebil Pakistan

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pakistan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pakistan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pakistan miniguide

Leiebil Pakistan

Bilutleie Pakistan

Pakistan er et folkerikt land (176,2 mill. innb. i 2009) i Sør-Asia. Det har en 1046 km lang kystlinje mot Det arabiske hav, og har ellers felles grense med India, Kina, Afghanistan og Iran.

Pakistan har to offisielle språk: Urdu og engelsk.

Elva Indus, som  renner gjennom de fleste av Pakistans provinser, er landets «hovedpulsåre» – og gjør store deler av landet svært fruktbart. Ellers viser naturen til dels dramatiske variasjoner – med ytterpunktene Himalaya (verdens høyeste fjellkjede) med evig snø i nordvest, og svært tørre ørkenområder i sørøst (Cholisthan/Tar) og vest (Baluchistan). To av verdens høyeste fjelltopper ligger i Pakistan: Mt. K2 (8.611 m.o.h.) og Nanga Parbat (8.125 m.o.h.).

Klimaet i Pakistan er gjennongående subtropisk kontinentalt, med relativt store temperaturforskjeller. Den høyeste temperaturen som noen gang er målt i Asia (+52 grader C) ble for noen år siden målt i byen Jacobabad. Ellers virker den sesongvariable monsunen sterkt inn på både temperatur og nedbørsforhold.

Havnebyen Karachi, som fram til 1960-årene var Pakistans hovedstad, er en kjempemetropol med rundt 12 millioner innbyggere. Andre store byer er Lahore (6,5 mill.), Faisalabad (2,6 mill.) og Rawalpindi (1,8 mill.). I 1959 ble det besluttet å bygge en helt ny hovedstad, og i løpet av 1960-årene var Islamabad (ca. 900.000 innb.) klar til innflytting.

Pakistans største flyplass er Jinna Internasjonale Flyplass i Karachi. Andre store, internasjonale flyplasser finnes i Lahore, Islamabad og Peshawar.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i byene Karachi, Islamabad og Lahore. Søk etter leiebiler i søkemotoren og bli overrasket over de lave prisene.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål