Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Karachi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karachi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karachi miniguide

Leiebil Karachi

Bilutleie Karachi

Karachi befinner seg på sørkysten av Pakistan og grenser til Det arabiske hav. Fram til begynnelsen av 1960-tallet var Karachi hovedstaden i Pakistan, men statusen ble gitt til den nybygde byen Islamabad. Karachi er landets største by og har Pakistans viktigste havn. I 2010 ble byen rangert som en av verdens største byer med et innbyggertall på rundt 15 000 000.

Det er mye å foreta seg i Karachi ettersom byen kan by på fristende strender, gode handleområder og mange attraksjoner. I National Museum of Pakistan kan man lære om landets historie gjennom gjenstander og dokumenter, og Bhambore er et historisk område hvor man antar at den gamle kystbyen Debul lå rundt år 800 e.Kr. Karachi Zoological Gardens består av en moderne dyrehage med flamingoer, aper, krokodiller og dådyr samt flere botaniske hager. Festivaler som Annual Music Festival og Kara Film Festival avholdes hvert år.

Jinnah Internasjonale Flyplass er den største flyplassen i Pakistan og befinner seg ca. 15 km utenfor Karachi.

Norsk bokmål