Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Katowice Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Katowice Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Katowice Lufthavn miniguide

Leiebil Katowice Lufthavn
Bilutleie Katowice Lufthavn

Katowice Internasjonale Flyplass (KTW) ligger i Pyrzowice cirka 34 km nord, nordvest for Katowice i Polen. Det går busser mellom Katowice og flyplassen. Hele 12 ulike bilutleiefirma er representert på flyplassen, blant dem Dollar, Budget, Dollar, Incar 24 og Silvercar.

Katowice Lufthavn har to terminaler, den siste av dem ble ferdig oppusset i 2007. Den ene terminalen betjener flyvninger innen Schengenområdet, den andre utenfor Schengen. Den betjenes av over 40 ulike flyselskaper, Wizz Air er det som reiser til flest destinasjoner.
Den er hovedbase for Wizz Air og LOT Polish Airlines.

Utvalget av butikker, kafeer, barer og restauranter er godt. Andre fasiliteter er bank, postkontor, baby/familierom, førstehjelp og reisebyrå. Et av de nærmeste hotellene som ligger vel 1 km fra flyplassen er Hotel Wilga.