Leiebil Polen

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Polen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Polen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Polen miniguide

Polen

Bilutleie Polen

Polen ligger i Sentral-Europa, og har 38,4 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje mot Østersjøen i nord, og grenser til landene Tyskland, Ukraina, Hviterussland, Russland (Kaliningrad-enklaven), Litauen, Tsjekkia og Slovakia.

Landet har stort sett lavland med sletter, daler, skogsområder og  innsjøer. Sør og sørøst  i landet er landskapet preget av fjellområder – der høyeste fjelltopp er Rysy, som ligger 2499 m.o.h. Elva Wisla er landets viktigste og lengste, og flere store byer i Polen ligger ved denne.

Polen ligger i grensesonen mellom temperert innlandsklima i øst, og maritimt temperert regnklima i vest. Det er minst nedbør om våren.

Hovedstaden Warszawa ligger på begge sider av elva Wisla i sentrale deler av landet, og har 1,7 millioner innbyggere (2009). Warszawa er landets største by – samt det politiske, kulturelle og økonomiske sentrum. Byen er også et viktig transportknutepunkt. Warszawa har interessante museer samt teatre, opera, zoologisk- og  botanisk hage. Gamlebyen står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre større byer i Polen er Lóds, Kraków, Wroclaw, Poznan, Gdansk og Szczecin.

Gdansk og Gdynia i nord er Polens viktigste havnebyer.

Polens internasjonale hovedflyplass er Warszawa Frederic Chopin Airport, som ligger 10 km sør for hovedstaden.

Leiebil kan bestilles gjennom oss i 3 enkle steg i søkemotoren over. Priser på bilutleie i Polen har aldri vært billigere. Søkemotoren henter priser fra flere selskap og lister beste pris.

Norsk bokmål