Leiebil Polen

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Polen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Polen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Polen miniguide

Polen
Bilutleie Polen

Polen ligger i Sentral-Europa, og har 38,4 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje mot Østersjøen i nord, og grenser til landene Tyskland, Ukraina, Hviterussland, Russland (Kaliningrad-enklaven), Litauen, Tsjekkia og Slovakia.

Landet har stort sett lavland med sletter, daler, skogsområder og  innsjøer. Sør og sørøst  i landet er landskapet preget av fjellområder – der høyeste fjelltopp er Rysy, som ligger 2499 m.o.h. Elva Wisla er landets viktigste og lengste, og flere store byer i Polen ligger ved denne.

Polen ligger i grensesonen mellom temperert innlandsklima i øst, og maritimt temperert regnklima i vest. Det er minst nedbør om våren.

Hovedstaden Warszawa ligger på begge sider av elva Wisla i sentrale deler av landet, og har 1,7 millioner innbyggere (2009). Warszawa er landets største by – samt det politiske, kulturelle og økonomiske sentrum. Byen er også et viktig transportknutepunkt. Warszawa har interessante museer samt teatre, opera, zoologisk- og  botanisk hage. Gamlebyen står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre større byer i Polen er Lóds, Kraków, Wroclaw, Poznan, Gdansk og Szczecin.

Gdansk og Gdynia i nord er Polens viktigste havnebyer.

Polens internasjonale hovedflyplass er Warszawa Frederic Chopin Airport, som ligger 10 km sør for hovedstaden.

Leiebil kan bestilles gjennom oss i 3 enkle steg i søkemotoren over. Priser på bilutleie i Polen har aldri vært billigere. Søkemotoren henter priser fra flere selskap og lister beste pris.