Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Braga

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Braga inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Braga miniguide

Leiebil Braga
Bilutleie Braga

Braga er Portugals femte største by, og 45 kilometer nordøst for Porto i Cavado-dalen i Minho-regionen. Braga er omgitt av voller, og har 175.000 innbyggere. Inkluderes forsteder, har byen en befolkning på 826.000.

Braga ble antakeligvis grunnlagt av fønikerne, og er et gammelt kulturelt og religiøst senter. Romerne kalte byen Bracara Augusta, som betyrmalerisk bebyggelse. På en høyde sørøst for byen står kirken Bom Jesus do Monte, hit valfarter flere pilegrimmer hvert år. Dagens kirke ble bygget i 1722. Opp hit går det en taubane. Byens domkirke er fra 1100-tallet. Katedralen, Igreja de Bom Jesus de Monte, har flere av landets mest kjente religiøse statuer og skatter, og er en av landets mest kjente attraksjoner. Foran katedralen er det ikke mindre enn 1.776 trappetrinn. Fotomuseet, Museu da Imagem, med Portugals største samling fotografier, ligger også her.

Portos Fracisco Sa Carneiro flyplass ligger 40 kilometer fra Braga sentrum.