Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lagos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lagos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lagos miniguide

Leiebil Lagos
Bilutleie Lagos – Foto: © Georges Jansoone

Lagos er en liten by i Algarve, ved munningen av elven Besafrim. 27.000 mennesker bor i bykommunen i Algarve. I selve byen bor det 18.000 innbyggere.

Lagos er en gammel sjøfartsby som går 2.000 år tilbake i tid. Byen er i dag en viktig turistby, med flere arkitekturiske bevis på sin rike fortid. Lagos var romernes Lacobriga, og har rester etter en romersk bymur. En av bygningene dateres tilbake til 1445 og skal være den første bygningen som ble brukt til slavemarked. På 14- og 1500-tallet var Lagos utgangspunkt for flere oppdagelsesreiser, og var innførselshavn for slavetrafikken. Gullkirken Santo Antonio har et lite regionalt museum. Øst for byen ligger elven Meia Praia med lange sandstrender. Her er det også et livlig natteliv.

Selv om Lagos har en liten flyplass, Aeródromo Municipal Brigadeiro Costa Franco, er Faro flyplass 80 kilometer unna å foretrekke.