Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Faro Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Faro Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Faro Lufthavn miniguide

Leiebil Faro Lufthavn

Bilutleie Faro Lufthavn

Faro Lufthavn (FAO) ligger 4 km vest for Faro og er den viktigste flyplassen i Algarve i Sør Portugal. Det går buss mellom flyplassen og Faro. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Auto Jardim, Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Guerin/ Guérin Lda og Car hire Aurigacrom.

5,447,200 passasjerer besøkte Faro lufthavn i 2008, og det er den nest travleste flyplassen i Portugal. Den er en svært viktig base for lavprisselskaper, og hovedbase for Ryan Air.

Faro Lufthavn har et godt utvalg av kafeer, barer og restauranter og gode shoppingmuligheter. Fra april til oktober fins det en åpen kafé med terrasse. Andre fasiliteter er bank, postkontor, businessenter og turistbyrå. Det nærmeste hotellet er Ibis Faro 2 km fra flyplassen.

Norsk bokmål