Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ilha Terceira

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ilha Terceira inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ilha Terceira miniguide

Leiebil Ilha Terceira
Bilutleie Ilha Terceira

Terceira er en av de største øyene i øygruppen Azorene, slom ligger vest for Portugal i Atlanterhavet. På øyen bor det ca 60.000 innbyggere, hvorav 21.000 bor i hovedstaden, Angra do Heroismo. Praia da Vitoria er den andre byen av en viss størrelse på øyen som har en NATO-base.

Angro do Heroismo, daterer trolig tilbake til 1450, og er med sitt historiske sentrum og gamle torv en del av UNESCOs verdensarvliste. I sentrum av byen ligger kirken Igreja da Nossa Senhora da Guia der sjøfareren Vasco da Gamas bror, Paulo da Gama, er gravlagt. Fra mai til september er det daglige tyrefekting på øyen. På Monte Brasil står et slott som med en fire kilometer lang mur som beskyttet øyen.

Flyplassen på Teiceira ligger i Lajes, nær Praia da Vitoria, ca 18 kilometer fra Angra do Heroismo. Her ligger også en amerikansk militærbase ved siden av den sivile flyplassen.