Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bacau

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bacau inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bacau miniguide

Leiebil Bacau
Bilutleie Bacau

Bacău ligger i den nordøstlige delen av Romania, i regionen Moldavia som grenser til landet Moldova. Byen befinner seg ved foten av fjellkjeden Carpathian og omtrent 240 km fra hovedstaden Bucuresti. Elven Bistrita renner gjennom byen og møter den større elven Siret ca. 8 km sør for Bacău. Innbyggertallet i byen ble anslått til nesten 180 000 i 2009, og Bacău ble første gang nevnt i kilder i 1408.

Det er mye å se og gjøre i Bacău, som historiske bygninger og museer i tillegg til flere festiviteter. Kirken Precista er et nydelig byggverk som ble reist på 1400-tallet, og den romersk-katolske katedralen i byen er ca. 70 meter høy og er den største i regionen. Både Ethnographic Museum og History Museum er viet til områdets historie og her kan man blant annet se antikke gjenstander. Rundt juletider går Festival of Moldavian Winter Traditions av stabelen som omhandler vinterlige tradisjoner.

Bacău «George Enescu» Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 5 km utenfor byen.