Leiebil Romania

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Romania

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Romania inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Romania miniguide

Leiebil Romania
Bilutleie Romania

Romania ligger sørøst i Mellom-Europa, og har 22,5 millioner innbyggere (2009). Romania har kystlinje mot Svartehavet i øst, og grenser til landene Bulgaria, Serbia, Ungarn, Ukraina og Moldova.

Landskapet i Romania består stort sett av fjellområder, åser og sletter. Fjellkjeden De transilvanske alper (eller de sørlige Karpatene) ligger i sentrale deler av Romania. Her finner man landets høyeste fjelltopp – Moldoveanu – som ligger 2544 m.o.h. Nord i landet består landskapet av lavland med myrer og sandbanker. Deler av elva Donau renner gjennom Romania, og er den viktigste elva i landet.

Romania har et temperert innlandsklima med store årlige temperatursvingninger. Landet har stort sett kjølige, fuktige vintre og varme somre. Kyststripen mot Svartehavet har imidlertid det tørreste og varmeste klimaet.

Hovedstaden Bucuresti ligger sørøst i Romania, og er landets økonomiske og industrielle sentrum. Bucuresti har 2,3 millioner innbyggere (2009). Byen har dessuten et rikt kulturliv og flott arkitektur. Det gigantiske Parlamentspalasset er byens største turistattraksjon.

Andre viktige byer i Romania er Constanta (landets største havneby), Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara og Iasi.

Romanias hovedflyplass er Aeroportul International Henri Coanda, som ligger 16 km nord for hovedstaden. Flyplassen kalles også for «Bucharesti Otopeni».

Leie av bil er utvilsomt en av de bese og rimeligste måtene og utforske Romania på. Ved et raskt søk i vår søkemotor vil du se at vi tilbyr bilutleie for alle budsjett og formål.