Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sibiu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sibiu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sibiu miniguide

Leiebil Sibiu

Bilutleie Sibiu

Sibiu ligger i regionen Transylvania som omfatter mesteparten av Romanias vestlige del. Sibiu befinner seg midt i landet og ligger ved foten av De transylvanske alper. Det er ca. 200 km til hovedstaden Bucuresti som ligger sørøst for Sibiu. Byen ble grunnlagt på 1100-tallet av tyske kolonister og er i dag Transylvanias ledende kulturelle senter. I 2009 lå innbyggertallet på over 150 000.

Mye av byen har beholdt det middelalderske preget og mange historiske severdigheter er bevart. I den historiske bydelen kan man fortsatt se deler av murene fra forsvarsverket som stammer fra 1300-tallet samt 9 av de originale 39 tårnene. Det store torget er sentrumet i gamlebyen og ble anlagt i 1366, mens torget Piata Huet strekker seg tilbake til 1100-tallet. Sibiu byr på flere museer og grønne parker i tillegg til en dyrehage som er den eldste i Romania og holder dyr som ulver, løver, jaguarer og krokodiller.

Sibiu Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 3 km vest for bykjernen.

Norsk bokmål