Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sibiu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sibiu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sibiu miniguide

Leiebil Sibiu
Bilutleie Sibiu

Sibiu ligger i regionen Transylvania som omfatter mesteparten av Romanias vestlige del. Sibiu befinner seg midt i landet og ligger ved foten av De transylvanske alper. Det er ca. 200 km til hovedstaden Bucuresti som ligger sørøst for Sibiu. Byen ble grunnlagt på 1100-tallet av tyske kolonister og er i dag Transylvanias ledende kulturelle senter. I 2009 lå innbyggertallet på over 150 000.

Mye av byen har beholdt det middelalderske preget og mange historiske severdigheter er bevart. I den historiske bydelen kan man fortsatt se deler av murene fra forsvarsverket som stammer fra 1300-tallet samt 9 av de originale 39 tårnene. Det store torget er sentrumet i gamlebyen og ble anlagt i 1366, mens torget Piata Huet strekker seg tilbake til 1100-tallet. Sibiu byr på flere museer og grønne parker i tillegg til en dyrehage som er den eldste i Romania og holder dyr som ulver, løver, jaguarer og krokodiller.

Sibiu Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 3 km vest for bykjernen.