Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dammam

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dammam inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dammam miniguide

Leiebil Dammam
Bilutleie Dammam

Dammam er en oljeby som ligger på østkysten av Saudi-Arabia og grenser til Persiagulfen. Byen er hovedstaden i Eastern Province som er en region helt øst i landet. Eastern Province er den mest oljerike regionen i verden, og Dammam begynte å vokse fra en fiskerlandsby til en storby da det ble oppdaget olje i 1938. Havnen er en av de største i Persiagulfen, og i dag bor det omtrent 840 000 innbyggere i Dammam (2009).

Av museer kan Dammam tilby blant annet National Museum som omhandler byen og landets historie og kultur. I tillegg bør besøkende avlegge et besøk hos Heritage Centre Dammam som huser en restaurant og Regional Museum of Archaeology and Ethnography med historiske gjenstander. Half Moon Bay Amusement Park og Al Hokair Fun Lake er et par av de mange større fornøyelsesparkene i Dammam, og det finnes også et delfinsenter samt en dyrehage.

King Fahd Internasjonale Flyplass er verdens største flyplass i areal og ligger omtrent 20 km utenfor byen.