Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jeddah

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jeddah inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jeddah miniguide

Leiebil Jeddah

Bilutleie Jeddah

Jeddah kalles også Jiddah eller Juddah og befinner seg på vestkysten av Saudi-Arabia. Her grenser byen til Rødehavet og havnen er den viktigste i landet. Havnen tjenestegjør også for Islams hellige by Mekka som ligger ca. 70 km øst for Jeddah. Byen er landets nest største by samt det industrielle og økonomiske senteret i landet. Innbyggertallet ble estimert til ca. 3 000 000 i 2008.

Det er mange fine strender og feriesteder i området som er kjent for de vakre korallrevene. I sentrum kan besøkende dra nytte av de gode handleområdene som Tahliya Street og ikke minst de berømte markedene som finnes i gamlebyen Al-Balad hvor det også er historiske bygninger og små, trange gater. Naseef House er i dag et museum og var en gang hjemmet til en av Jeddahs mest kjente handelsfamilier. King Fahd´s Fountain er verdens høyeste fontene på over 300 meter, og Jungle Land er en allsidig fornøyelsespark.

King Abdulaziz Internasjonale Flyplass ligger ca. 20 km unna Jeddah.

Norsk bokmål