Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jeddah

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jeddah inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jeddah miniguide

Leiebil Jeddah
Bilutleie Jeddah

Jeddah kalles også Jiddah eller Juddah og befinner seg på vestkysten av Saudi-Arabia. Her grenser byen til Rødehavet og havnen er den viktigste i landet. Havnen tjenestegjør også for Islams hellige by Mekka som ligger ca. 70 km øst for Jeddah. Byen er landets nest største by samt det industrielle og økonomiske senteret i landet. Innbyggertallet ble estimert til ca. 3 000 000 i 2008.

Det er mange fine strender og feriesteder i området som er kjent for de vakre korallrevene. I sentrum kan besøkende dra nytte av de gode handleområdene som Tahliya Street og ikke minst de berømte markedene som finnes i gamlebyen Al-Balad hvor det også er historiske bygninger og små, trange gater. Naseef House er i dag et museum og var en gang hjemmet til en av Jeddahs mest kjente handelsfamilier. King Fahd´s Fountain er verdens høyeste fontene på over 300 meter, og Jungle Land er en allsidig fornøyelsespark.

King Abdulaziz Internasjonale Flyplass ligger ca. 20 km unna Jeddah.