Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Medinah

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Medinah inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Medinah miniguide

Leiebil Medinah
Bilutleie Medinah

Medinah har en sentral beliggenhet i den vestlige delen av Saudi-Arabia. Byen ligger i en frodig oase omtrent 180 km øst for Rødehavet og betyr ”profetens by”. I 622 e. Kr. flyktet profeten Muhammad til Medinah etter å ha blitt forvist fra Mekka som befinner seg ca. 330 km sør for Medinah. I dag har byen et innbyggertall på omtrent 1 300 000 (2007).

Medinah er den nest helligste byen i Islam etter Mekka, og profeten Muhammad ble gravlagt her, noe som gjør at pilegrimer på vei til Mekka legger turen innom Medinah. Gravstedet til profeten og datteren Fatima er den nydelige moskeen Prophet´s Mosque som er den mest kjente bygningen i byen. Det finnes mange religiøse steder i Medinah som bare muslimer kan besøke, blant annet Masjid Quba som var den første moskeen som Muhammad selv var med på å bygge.

Prince Mohammad Bin Abdulaziz Internasjonale Flyplass er den fjerde travleste flyplassen i landet og ligger ca. 15 km utenfor Medinah.