Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ta’if

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ta’if inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ta’if miniguide

Leiebil Ta’if
Bilutleie Ta’if – Foto: © Kelantan Jottings

Ta’if er en by ned ca. 530.000 innbyggere i den vestlige delen av Saudi Arabia, 70 km sørøst for den hellige byen Mekka. Ta’if, som ligger på en høyslette 1880 m.o.h., har eksistert siden oldtiden.

Byen har vokst kraftig de senere årene, og det er lagt vekt på å legge til rette for en økt turisme. Blant rekreasjonsområdene må særlig den populære Kong Fahd-hagen nevnes. Den dekker et område på hele 175.000 m2, som inkluderer både en kunstig innsjø, lekeområder for barn, en vakker park og en egen moské. Litt sør for sentrum ligger dessuten Al Rudaf-parken, som er et naturverneområde, der det også finnes en mindre dyrehage.

Av historiske severdigheter er Abdullah ibn Abbas’ grav den mest besøkte. Han var profeten Muhammeds fetter. Også gravene til to av Muhammeds sønner, som begge døde i småbarnsalderen, er bevart. Nok et historisk minne som kan knyttes til Muhammed, er Wadi Mitna – et sted der han skjulte seg for fiendene sine i år 619 e.Kr.  I dag ligger det en liten moské der.

I ”souken”, det gamle handelssenteret i den indre bykjernen, er det et travelt shoppingmiljø – og man kan gjøre enkelte gode kjøp. Det er særlig håndverksprodukter som tepper og keramikk som omsettes her.

Ta’if Regional Airport er en liten flyplass 30 km nordøst for sentrum. Herfra er det faste ruteforbindelser med hovedstaden Riyadh.