Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kraljevo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kraljevo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kraljevo miniguide

Leiebil Kraljevo
Bilutleie Kraljevo

Kraljevo (som betyr ”Kongens by”) ligger sentralt i Serbia, ved elva Ibar – og er administrativt sentrum i distriktet Raska. Både nord og sør for byen – som har ca. 120.000 innbyggere – er det relativt høye fjell.

Litt utenfor Kraljevo ligger noen av områdets mest besøkte attraksjoner. Det gjelder bl.a. det 800 år gamle serbisk-ortodokse klosteret Studenica (39 km sør for byen).  I nærheten ligger også det jevngamle klosteret Zica (som bl.a. også inkluderer en delvis restaurert byzantinsk kirke) og middelalderborgen Maglic. Dessuten er Nasjonalmuseet, med bl.a. interessante arkeologiske og etnologiske samlinger, en godt besøkt attraksjon i sentrum av byen.

Ellers finnes det en flott sandstrand langs elvebredden ved Kraljevo, der det også er flere sjarmerende restauranter like ved vannkanten.

Kraljevo-Ladevci Airport – en tidligere militær flyplass 15 km utenfor sentrum – har i flere år vært under ombygging, og skal etter planen betjene sivil luftfart i løpet av 2010.