Leiebil Serbia

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Serbia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Serbia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Serbia miniguide

Leiebil Serbia

Bilutleie Serbia

Serbia (10,1 mill. innb. i 2009) ligger sentralt på Balkan i Sørøst-Europa- og har felles grense med Romania, Bulgaria, Montenegro, Kosovo, Makedonia, Kroatia og Bosnia-Hercegovina. Fram til 1992 utgjorde Serbia den sentrale delen av republikken Jugoslavia, og var så i perioden 1992-2006 i union med Montenegro.

Naturen i Serbia er vekslende. Den nordlige delen av landet består av et slettelandskap, der Donau (Dunav) og flere mindre elver bidrar til å gjøre jordmonnet fruktbart. I den sørlige delen er det fjellene som dominerer, og her ligger også landets høyeste fjelltopp – Midzor (2.169 m.o.h.). Klimaet i Serbia er overveiende kontinentalt.

Hovedstaden Beograd ligger der de to elvene Sava og Donau møtes – og er også, med et innbyggertall på 1,3 millioner, landets største by. Den er regnet som svært vakker, og er også en av Europas aller eldste byer. Beograd kalles ofte «Porten til Balkan». Andre større byer i Serbia er Novi Sad og Nis.

Den største flyplassen i Serbia – Aerodrom Beograd Niklas Tesla – ligger 12 kilometer utenfor hovedstaden.

Søk og finn billig leiebil i Serbia ved å bruke søkemotoren over. Leiebilguiden.no tilbyr leiebiler i forskjellige klasser til alles budsjett.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål