Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Inverness

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Inverness inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Inverness miniguide

Inverness
Bilutleie Inverness

Inverness kalles hovedstaden i det skotske høylandet som ligger i den nordlige delen av Skottland. Inverness befinner seg på østkysten ved utløpet av kanalen Caledonian i fjorden Moray som igjen fører ut i Nordsjøen. Antall innbyggere ble i 2006 anslått til å ligge på rundt 54 000 og er i dag den raskest voksende byen i Europa. Inverness har eksistert i over 1000 år og fikk bystatus i 1180.

Moniack Castle stammer fra 1500-tallet og i dag produseres det her vin, marmelade og saus av blomster og andre naturlige vekster. Besøkende kan få en omvisning på slottet og se hvordan produktene lages. Som mange andre steder i Skottland produseres det whisky i Inverness, og det er muligheter for et besøk hos Dalmore Distillery. Det er omtrent 15 km fra Inverness til den berømte innsjøen Loch Ness hvor folk i flere århundrer har påstått å se sjøuhyret ”Nessie”.

Inverness Airport tilbyr hovedsakelig flyvninger innad i Storbritannia og ligger ca. 13 km utenfor byen.