Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Inverness

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Inverness inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Inverness miniguide

Inverness

Bilutleie Inverness

Inverness kalles hovedstaden i det skotske høylandet som ligger i den nordlige delen av Skottland. Inverness befinner seg på østkysten ved utløpet av kanalen Caledonian i fjorden Moray som igjen fører ut i Nordsjøen. Antall innbyggere ble i 2006 anslått til å ligge på rundt 54 000 og er i dag den raskest voksende byen i Europa. Inverness har eksistert i over 1000 år og fikk bystatus i 1180.

Moniack Castle stammer fra 1500-tallet og i dag produseres det her vin, marmelade og saus av blomster og andre naturlige vekster. Besøkende kan få en omvisning på slottet og se hvordan produktene lages. Som mange andre steder i Skottland produseres det whisky i Inverness, og det er muligheter for et besøk hos Dalmore Distillery. Det er omtrent 15 km fra Inverness til den berømte innsjøen Loch Ness hvor folk i flere århundrer har påstått å se sjøuhyret ”Nessie”.

Inverness Airport tilbyr hovedsakelig flyvninger innad i Storbritannia og ligger ca. 13 km utenfor byen.

Norsk bokmål