Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hermanus

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hermanus inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hermanus miniguide

Leiebil Hermanus
Bilutleie Hermanus

Hermanus er en pittoresk landsby med omlag 50.000 innbyggere – som ligger på sørvestkysten av Sør-Afrika i provinsen Western Cape. Hermanus har kystlinje til den store bukta Walker Bay, som har forbindelse til Atlanterhavet i vest og Det indiske hav i sør.

Byen er mest kjent for å ha en av verdens beste landbaserte hvalsafarier. De enorme hvalene (sørkaper) kommer inn i Walker Bay i perioden juni-august, og fra de høye klippene langs kysten av bukten har man fantastisk utsikt til hvalene.

Hermanus har også en populær årlig hvalfestival i slutten av september, og et eget museum som handler om hval og hvalfangst.

Sør-Afrikas nasjonale geomagnetiske forskningsanlegg «Hermanus Magnetic Observatory» er nok en attraksjon i byen. Observatoriet overvåker jordens magnetfelt, og publikum kan få omvisning etter avtale.

Ellers har Hermanus moderne byfasiliteter med eksklusive butikker og kjøpesentre, restauranter og hoteller, to havner. Byens største sandstrand «Grotto Beach» er den mest populære for turister, men man kan også finne sin egen uberørte sandstrand.

Nærmeste flyplass er Cape Town Internasjonale Flyplass, som ligger 120 km nordvest for Hermanus.