Leiebil Sør Afrika

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sør Afrika

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sør Afrika inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sør Afrika miniguide

Sør Afrika
Bilutleie Sør Afrika

Sør-Afrika ligger helt på sørspissen av Afrika, og har 49,3 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje mot Det indiske hav i øst, og mot Atlanterhavet i vest. Sør-Afrika grenser til landene Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik, Swaziland og Lesotho.

Sør-Afrika har 11 offisielle språk, og er kjent for sin sammensatte befolkning. Landet er dessuten rikt på kultur og historie.

Mesteparten av Sør-Afrika består av høysletter som ligger 900 – 1200 m.o.h. Utover dette finnes savanner, stepper, halvørken og ørken samt subtropisk regnskog. Landskapet består også av fjellkjeder, og høyeste topp – Njesuthi, ligger 3408 m.o.h.

Sør-Afrika har et subtropisk klima, der østkysten er mildere og fuktigere enn vestkysten.

Landet er kjent for sitt rike dyreliv med løver, leoparder, elefanter, neshorn og bøfler. Mange turister besøker Kruger Nasjonalpark, som ligger i den nordøstre delen – der man kan oppleve det beste av Afrikansk flora og fauna.

Den formelle hovedstaden i Sør-Afrika er Pretoria (1,9 mill. innb.), men enkelte hovedstadsfunksjoner er også lagt til Cape Town (3 mill. innb.) og Bloemfontein (300.000 innb.). Andre større byer i landet er Johannesburg (5 mill. innb.), Durban (1,3 mill. innb.) og Port Elisabeth (1 mill. innb.). Her kan det nevnes at det særlig langs kysten ved Durban finnes en rekke flotte strender som virker forlokkende på mange turister.

Sør-Afrika har 10 internasjonale flyplasser. De to største er Cape Town Internasjonale Flyplass og OR Tambo Internasjonale Flyplass i Johannesburg.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil ved Cape Town Internasjonale Flyplass og Tamo Internasjonale Flyplass, samt større byer og turistdestinasjoner. Alle våre priser inkluderer eventuell flyplassavgift og fri kilometer.