Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Johannesburg Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Johannesburg Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Johannesburg Lufthavn miniguide

Leiebil Johannesburg Lufthavn
Bilutleie Johannesburg Lufthavn

Tambo Internasjonale Flyplass (JNB), også kjent som Johannesburg internasjonale lufthavn, befinner seg 22 km øst for Johannesburg. Det finnes minibusser som går mellom flyplassen og Johannesburg. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Avis, Budget, Europcar, Hertz, Imperial, Khaya, National, Sizwe og Tempest.

19,440,000 passasjerer var innom Johannesburg Lufthavn i 2007, og det er den travleste flyplassen i Afrika. Den er hovedbase for South African Airways (SAA) samt en del mindre flyselskaper. Flyplassen har blitt oppusset på grunn av fotball VM i 2010. Fra Johannesburg kan en reise direkte til rundt 32 destinasjoner over hele verden som inkluderer byer i samtlige av verdensdelene.

Johannesburg Lufthavn har plenty av spise- og drikkesteder samt butikker. Andre fasiliteter er kapell, moské, bank, postkontor, trådløst internett, businessenter, legesenter. Transit Hotel ligger på selve terminalen, mens 5 stjerners hotellet Airport Sun InterContinental Hotel ligger like ved terminalbygningen.