Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Richards Bay

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Richards Bay inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Richards Bay miniguide

Leiebil Richards Bay
Bilutleie Richards Bay

Richards Bay er en liten kystby med 54.600 innbyggere (2009), og ligger i østlige del av Sør-Afrika. Byen tilhører provinsen KwaZulu-Natal, og ligger vakkert til ved munningen av elva Mhlatuze, som renner ut i Det indiske hav. Havnen, som består av en 30 kvm2 lagune, er en av landets største.

Richard Bay omkranser havnen, og har status for å være en av de reneste og mest økologiske byene i Sør-Afrika. I sentrum finnes butikker og kjøpesentre, kinoer, restauranter og  barer.

Richard Bay har et subtropisk klima med varme, våte somre og milde vintre. Byens viktigste inntektskilde er turisme, og de lange vakre sandstrendene lokker mange feriegjester hit. Stranden Alkant Beach er den mest populære, der det også er gode surfemuligheter. Det er trygt å svømme her – da det er satt opp haigarn i sjøen. Delfiner kommer ofte nær stranden, og stedet har en egen utkikksplass for observasjon av delfiner.

I havnen «Tuzi Gazi»  ligger de mest lukseriøse yachtene, og denne havnen er et møtested for seilere fra hele verden.

Tar man turen til innsjøen «Lake Mzingazi», finner man subtropisk vegetasjon og rikt dyreliv – med krokodiller, flodhester, flamingoer og flere hundre ulike fuglearter. Innsjøen ligger 8 km nord for Richard Bay.

Nærmeste flyplass er Richard Bay Airport, som ligger 12,7 km nord for sentrum. Flyplassen har for det meste innenriksflyvninger til Johannesburg.