Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alicante Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alicante Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alicante Lufthavn miniguide

Leiebil Alicante Lufthavn
Bilutleie Alicante Lufthavn

Alicante Lufthavn (ALC) ligger 9 km sørvest for Alicante.  Det er gode bussforbindelser mellom flyplassen og Alicante. Det finnes 10 ulike bilutleiefirma på flyplassen, disse er National Atesa, Record, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Solmar, Goldcar Europa og Europcar.

9,139,607 passasjerer besøkte flyplassen i 2009, noe som gjør den til den 6. travleste flyplassen i Spania etter antall passasjerer. Den er hovedbase for Ryanair som står for omtrent en fjerdedel av passasjertrafikken (2009) etterfulgt av Easyjet. Flyplassen har 2 terminaler og en terminal 3 skal stå ferdig i 2011.

Det fins flere barer, kafeer og restauranter på Alicante Lufthavn. Den har tre forskjellige taxfree-butikker samt flere spesialbutikker som selger alt fra musikk til smykker og sportsutstyr. Andre fasiliteter er apotek, internett, førstehjelp og apotek.