Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Granada

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Granada inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Granada miniguide

Granada
Bilutleie Granada

Granada er hovedstaden i provinsen med samme navn og har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av Spania. Byen og provinsen ligger i regionen Andalusia og ved sammenløpet av de to elvene Darro og Genil. Granada ligger ved foten av fjellkjeden Sierra Nevada og det produseres varer som såpe, likør og tekstiler. Det tar omtrent en time å kjøre til kysten i sør, og i 2007 ble innbyggertallet anslått til ca. 240 000.

Antakelig den mest kjente severdigheten og landemerket i Granada er Alhambra, som er et stort og vakkert, maurisk festningsanlegg og en kongelig residens som troner over byen. Byggverket ble reist på 1200- og 1300-tallet og er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Innenfor murene er det severdigheter som et historisk museum og vakre hager. Ellers bør man besøke katedralen som ble reist mellom 1523 og 1703 samt gamlebyen med sitt arabiske preg.

Federico García Lorca Airport befinner seg ca. 15 km vest for Granada.