Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie La Coruna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i La Coruna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

La Coruna miniguide

La Coruna
Bilutleie La Coruna

Den viktigste havnebyen på den spanske Atlanterhavs-kysten er La Coruña. Den ligger nord-vest i landet, nærmere bestemt i provinsen Galicia. I 2007 var innbyggertallet beregnet til 244.388.

La Coruña er en vakker by, med en berømt og innbydende strandpromenade.  Den aller mest kjente attraksjonen er det over 2000 år gamle Herkules-tårnet (Torre de Hércules) – verdens eldste fyrtårn.  Det ligger på en høyde med fantastisk utsikt over byen og havet. 1500-tallsfestningen Castillo san Antón må også nevnes. Den er en severdighet i seg selv, som også inneholder et arkeologisk og historisk museum. Ellers er det en rekke museer og kunstgallerier i byen.

Det er kort avstand fra sentrum til flere fine badestrender, bl.a. Playa de las Lapas – som ligger rett i nærheten av Herkules-tårnet. Den er ikke så stor, men ligger svært idyllisk til mellom klippene.