Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vigo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vigo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vigo miniguide

Leiebil Vigo
Bilutleie Vigo

Vigo befinner seg helt vest i Spania og grenser til Atlanterhavet. Byen tilhører provinsen Pontevedra og det er bare 30 km til elven Miño som markerer grensen mellom Portugals nordlige grense og Spania. Vigo har en veldig god havn som er en av landets mest aktive, og i 2008 ble antall innbyggere anslått til nesten 300 000.

Gamlebyen i Vigo har bratte gater og kalles Casco Vello, mens den nyere bydelen er preget av brede gater og moderne bygninger. Den gamle borgen Castillo del Castro ble reist på 1600-tallet og troner på en høyde over gamlebyen. I tillegg er det flere kirker som har overlevd århundrene, blant annet Iglesia de Santa Maria Castelos og Iglesia de Santiago de Bembrive som begge strekker seg tilbake til 1100-tallet. Av museer kan man besøke et historisk museum og et kunstmuseum. Like utenfor bykjernen kan man finne fristende strender som trekker flere og flere turister om sommeren.

Vigo-Peinador Airport ligger ca. 8 km unna byen.