Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie El Ferrol

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i El Ferrol inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

El Ferrol miniguide

Leiebil El Ferrol
Bilutleie El Ferrol

Ferrol er en spansk by som ligger i provinsen La Coruña i det nordvestlige hjørnet av Spania. Byen og provinsen tilhører regionen Galicia og grenser til Atlanterhavet. Havnen er en av de viktigste marinebasene i landet og industrien baserer seg for det meste på skipsverft. Ferrol er fødestedet til den tidligere generalen Fransisco Franco som ble kalt ”El Caudillo”, og Ferrol het El Ferrol del Caudillo mellom 1939 og 1982. Antall innbyggere i byen er målt til omtrent 80 000 (2007).

Når man besøker Ferrol bør man først og fremst se havnen hvor det noen ganger kan ligge krigsskip, ettersom det er havnen som byen er mest kjent for. I tillegg bør man avlegge et besøk i marinemuseet som befinner seg i Club Naval de Ferrol, der det også finnes tennisbaner, golf, restauranter, danselokaler, svømmebasseng og mer. Hvert år avholdes det festiviteter som påskefeiring og sommerfestival.

Den nærmeste flyplassen er A Coruña Airport som ligger omtrent 45 km sør for Ferrol.