Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fuerteventura Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fuerteventura Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fuerteventura Lufthavn miniguide

Leiebil Fuerteventura Lufthavn
Bilutleie Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Lufthavn ligger 5 km sør for hovedstaden Puerto del Rosario. Det går buss mellom flyplassen og Puerto del Rosario hver halvtime. De bilutleieselskapene som befinner seg på flyplassen er Autos Reisen Top Car, Avis, Betacar, Cicar og Hertz

4,492,076 personer besøkte Fuerteventura Lufthavn i 2008. Fra Fuerteventura kan en fly til svært mange destinasjoner i Europa, men det er en nedtur for flyplassen at Ryanair skal slutte å betjene den fra 2012. Flyplassen ble bygd i 1960 på grunn av stor ekspansjon av turisme.

Fuerteventura Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer, restauranter og butikker. Andre fasiliteter er lekeområde for barn, VIP-lounge, førstehjelp og minibank.