Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Huelva

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Huelva inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Huelva miniguide

Leiebil Huelva
Bilutleie Huelva

Huelva er hovedstaden i provinsen Huelva som tilhører regionen Andalusia. Byen befinner seg i det sørvestlige hjørnet av Spania og ligger ved østbredden av elven Odiel, like ovenfor stedet hvor den løper sammen med elva Tinto. Det er omtrent 55 km til den portugisiske grensen i vest og ca. 20 km til Atlanterhavskysten i sør. Byen har en viktig havn hvorfra det eksporteres varer som malm og fisk. Innbyggertallet lå på nesten 150 000 i 2008.

Huelva var bebodd av både fønikere og romere, og en av de resterende ruinene er en romersk akvedukt som fortsatt fører vann. Historiske byggverk inkluderer kirkene Sanctuario de Nuestra Señora de la Cinta fra 1400-tallet og Iglesia de la Concepción fra 1500-tallet. Christopher Columbus reiste ut fra dette området i 1492 og et monument samt andre severdigheter er viet den berømte oppdageren. Museo de Huelva er et historisk museum som huses i en moderne bygning.

San Pablo Airport ligger omtrent 100 km nordøst for Huelva.