Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Menorca Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Menorca Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Menorca Lufthavn miniguide

Leiebil Menorca Lufthavn
Bilutleie Menorca Lufthavn

Menorca Lufthavn, også kalt Mahón Lufthavn (MAH), ligger 5 km sørvest for hovedstaden Mahón. Det fins bussforbindelse mellom flyplassen og Mahón, 5 bilutleiefirma tilbyr sin service på flyplassen, disse er Solmar, National Atesa, Avis, Europcar og Hertz.

I 2009 var 2,433,672 passasjerer innom flyplassen. Fra Menorca Lufthavn går det 10 regulære ruter, først og fremst til andre destinasjoner i Spania, og et uttallig antall charterruter.

Det fins flere barer, kafeer og restauranter på Menorca Lufthavn. Flyplassen har taxfree-butikk samt flere spesialbutikker som selger håndverk, smykker og søtsaker. Andre fasiliteter er minibank, apotek og reisebyrå. Det fins ingen konferansesenter på flyplassen, Hotel Capri som ligger i Mahón har et konferansesenter.