Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santander

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santander inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santander miniguide

Leiebil Santander
Bilutleie Santander

Santander er hovedstaden i provinsen og regionen Cantabria med et innbyggertall som ble målt til over 180 000 i 2009. Santander ligger på nordkysten i den vestlige delen av Spania og grenser til Biscayabukta. Havnen er en fiskehavn og en eksporthavn hvor det utføres varer som kull, vin og hvete. Det er omtrent 450 km til hovedstaden Madrid i sør og litt over 200 km til den franske grensen i øst.

Santander er et feriested med fine strender og mange attraksjoner. Halvøya Magdalena er et ypperlig sted å tilbringe dagen. Her er det vakre strender, en liten dyrehage med pingviner, et friluftsmuseum samt et tidligere kongelig sommerpalass. I sentrum kan man oppleve museer som kunstmuseet Museum of Fine Arts samt et kasino. Gamlebyen ble nesten totalt ødelagt av en stor bybrann i 1941, men det er fortsatt mulig å se historiske byggverk som den restaurerte katedralen fra 1200-tallet.

Santander Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 7 km utenfor bykjernen.