Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tenerife Lufthavn Nord

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tenerife Lufthavn Nord inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tenerife Lufthavn Nord miniguide

Leiebil Tenerife Lufthavn Nord
Bilutleie Tenerife Lufthavn Nord

Tenerife Lufthavn Nord (TFN), tidligere kalt Los Rodeos Airport, ligger 11 km fra Santa Cruz. Det er gode bussforbindelser mellom flyplassen og Santa Cruz. Det fins 5 ulike bilutleiefirma på flyplassen, det er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar og Hertz.

4,125,131passasjerer besøkte Tenerife Lufthavn Nord i 2007 som er den minste av de to flyplassen på øya Tenerife. Flyplassen betjener 16 ulike destinasjoner, først og fremst innad i Spania. Tenerife Lufthavn Nord er kjent for den verste flyulykken som noensinne har skjedd i historien. I 1977 kolliderte et KLM Boeing 747 og 587 mennesker ble drept.

Tenerife Lufthavn Nord kan by på 5 ulike barer og kafeer. Den har flere butikker, noen av dem selger håndverk og andre spesielle produkter fra Kanariøyene. Andre fasiliteter er apotek, VIP-lounge, minibank og førstehjelp.