Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tenerife Lufthavn Sør

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tenerife Lufthavn Sør inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tenerife Lufthavn Sør miniguide

Leiebil Tenerife Lufthavn Sør
Bilutleie Tenerife Lufthavn Sør

Tenerife Lufthavn Sør på Tenerife, også kjent som Tenerife South-Reina Sofia Airport (TFS), befinner seg 60 km sør for Santa Cruz i byen Granadilla de Abona. Det er mulig å reise med buss mellom flyplassen og Santa Cruz og til andre steder på øya. Det fins 6 ulike bilutleiefirma på flyplassen, det er Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Goldcar Europa og Hertz.

I 2009 besøkte 7,108,073 personer Tenerife Lufthavn Sør som er en av to flyplasser på øya Tenerife hvor Tenerife Lufthavn Sør er den minste av dem. Det fins gode bussforbindelser mellom de to flyplassene. Fra Tenerife Lufthavn Sør kan en fly til rundt 60 ulike destinasjoner i Europa.

Tenerife Lufthavn Sør har et godt utvalg av butikker, inkludert en taxfree-butikk, samt kafeer, barer og restauranter. Flyplassen kan også tilby reisebyrå, kapell, apotek, legesenter, bank, postkontor, businessenter og VIP-lounge. Det fins ingen hoteller på selve flyplassen, men et av hotellene som ligger i nærheten er Vincci Hotel Tenerife Golf.