Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lausanne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lausanne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lausanne miniguide

Leiebil Lausanne
Bilutleie Lausanne

Lausanne ligger i den fransktalende delen av Sveits – ved den nordlige bredden av Genèvesjøen – og er hovedstad i kantonen Vaud (tysk: Waadt). Byen har 122.284 innbyggere, og er med det Sveits’ 5. største by.

Blant de mest iøynefallende severdighetene i Lausanne er Notre Dame-katedralen – et monumentalt byggverk, der de eldste delene er fra slutten av 1100-tallet.

Ellers har byen en rekke museer innen ulike genre, der det mest spesielle nok er Musée Olympique – som dokumenterer historien til de olympiske leker (OL). At dette museet ligger nettopp her, skyldes at Den internasjonale olympiske komité (IOC) har sine hovedkontorer i Lausanne.

Lausanne har også mange spennende teatre og dansescener – og hvert år er byen vertskap for den store, internasjonale dansekonkurransen Prix de Lausanne.

Nærmeste større flyplass er Genève-Cointrin Internasjonale Flyplass, som ligger 63 km sørvestover langs Genèvesjøen.