Leiebil Sveits

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sveits

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sveits inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sveits miniguide

Sveits
Bilutleie Sveits

Sveits (7,5 mill. innb. i 2009) ligger i Sentral-Europa og har felles grense med Tyskland, Liechtenstein, Østerrike, Italia og Frankrike. Landet er organisert som en forbundsstat som består av 26 delstater (kantoner). Dette er et mangfold som også kommer til uttrykk ved at landet har hele fire offisielle språk:  Tysk, fransk, italiensk og retoromansk.

Naturen i Sveits er storslått – og landets hovedattraksjon. Den midtre delen er dominert av et slettelandskap med åser og mange vakre innsjøer, mens det i nordvest og i sør er høye fjell (Jurafjellene og Alpene). Landets høyeste fjell – Dufourspitze i Monte Rosa-massivet – ligger i Alpene. Naturen og beliggenheten har gjort Sveits til et av Europas mest populære vintersportsland, der områdene rundt St. Moritz og Davos er blant de mest kjente.

Hovedstaden Bern (127.000 innb.) ligger i den tysktalende delen av landet. Det gjør også Basel (166.000 innb.) og landets største by, Zürich (380.000 innb.; 1,3 mill. i storbyområdet). Den største byen i den fransktalende delen er Genève (187.000 innb.), der flere internasjonale organisasjoner har sine hovedkontorer (Røde Kors, EFTA, WHO og FNs Europakontor).

Den største flyplassen i Sveits er Zürich Internasjonale Flyplass (Kloten) – men det er også viktige internasjonale lufthavner i Bern og Genève.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie på alle større turistdestinasjoner i Sveits inkludert Zürich, Bern og Montreux. Prisene oppgitt er nøye sammenlignet fra flere selskap. Dette sikrer deg som kunde en garantert lav pris på leiebil i Sveits.