Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Åre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Åre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Åre miniguide

Leiebil Åre
Bilutleie Åre

Åre er et tettsted med ca. 1.200 innbyggere i Jämtlands län i Sverige – og var på 1700- og 1800-tallet kjent som kursted. Allerede på 1100-tallet valfartet pilgrimmer til Åre gamle kirke.

Turismen er altså en gammel og svært tradisjonsrik næringsvei i Åre, som i dag først og fremst er kjent som et av Sveriges mest populære vintersportssteder. Så tidlig som i 1910 fikk Åre en bergbane, som fremdeles er i drift, og som har sitt startpunkt på Åre torg (398 m.o.h.) – og endepunkt på Fjällgården (556 m.o.h.). I 1940 ble dessuten Sveriges første skiheis anlagt her.

Av andre severdigheter i Åre må den tidligere omtalte Åre kirke nevnes. Den eldste delen er fra 1100-tallet, og på 1700-tallet ble kirken ganske kraftig utvidet. Ellers er Tännforsen (en av Sveriges største fosser, med en fallhøyde på 38 m) og samebyen Njaarke populære besøksmål i området rundt Åre.

Nærmeste flyplass er Åre-Östersund Airport, som ligger på Frösön – ca. 94 km øst for Åre.