Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Åre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Åre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Åre miniguide

Leiebil Åre

Bilutleie Åre

Åre er et tettsted med ca. 1.200 innbyggere i Jämtlands län i Sverige – og var på 1700- og 1800-tallet kjent som kursted. Allerede på 1100-tallet valfartet pilgrimmer til Åre gamle kirke.

Turismen er altså en gammel og svært tradisjonsrik næringsvei i Åre, som i dag først og fremst er kjent som et av Sveriges mest populære vintersportssteder. Så tidlig som i 1910 fikk Åre en bergbane, som fremdeles er i drift, og som har sitt startpunkt på Åre torg (398 m.o.h.) – og endepunkt på Fjällgården (556 m.o.h.). I 1940 ble dessuten Sveriges første skiheis anlagt her.

Av andre severdigheter i Åre må den tidligere omtalte Åre kirke nevnes. Den eldste delen er fra 1100-tallet, og på 1700-tallet ble kirken ganske kraftig utvidet. Ellers er Tännforsen (en av Sveriges største fosser, med en fallhøyde på 38 m) og samebyen Njaarke populære besøksmål i området rundt Åre.

Nærmeste flyplass er Åre-Östersund Airport, som ligger på Frösön – ca. 94 km øst for Åre.

Norsk bokmål