Leiebil Sverige

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sverige

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sverige inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sverige miniguide

Sverige
Bilutleie Sverige

Sverige ligger i Nord-Europa – på den østre delen av Den skandinaviske halvøy – og har 9 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til  Norge i vest, Finland i nordøst samt til Danmark i sydvest – via Øresundsforbindelsen.

Sverige har kystlinje mot Bottenvika, Bottenhavet, Østersjøen, Øresund og Kattegat. Flere øyer langs kysten tilhører Sverige – bl.a. Gotland og Öland, som er de to største.

Sveriges landskap består av fjellområder i nord, mens det i resten av landet stort sett har flatt landskap –  med åser og innsjøer. Langs grensen mot Norge i vest ligger imidlertid De skandinaviske fjellene (Kjølen). Landets høyeste fjelltopp er Kebnekaise – som måler 2111 m.o.h.

Hovedstaden Stockholm ligger på østkysten, og har 819.000 innbyggere (2009). Stockholm er landets politiske og økonomiske sentrum, og er bygd på 14 øyer som bindes sammen av 53 broer.

Stockholm har mange turistattraksjoner og severdigheter, bl.a. Gamlebyen «Gamla Stan» med Stockholms Slott og Riddarholmen. Ellers har byen museer, kunstgallerier, opera, teater, gode shoppingmuligheter samt et yrende natteliv.

Andre større byer i Sverige: Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås og Örebro.

Landets internasjonale hovedflyplass er Stockholm – Arlanda Lufthavn, som ligger 40 km nord for hovedstaden.

Leiebil i Sverige har aldri vært billigere enn nå. Prisene som oppgis i søket hentes fra flere selskap og gir våre kunder en garantert lav pris på bilutleie.