Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Arvika

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Arvika inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Arvika miniguide

Leiebil Arvika

Bilutleie Arvika

Arvika er en liten by i Vest-Sverige med 14.200 innbyggere (2007), og tilhører Värmlands län. Byen ligger ved innsjøen Glafsfjorden, som har forbindelse med Vänaren (Sveriges største innsjø) via Byälven.

Arvika er kjent for sitt rike kulturliv, og har flere gallerier og museer. Rackstadmuseet er det mest kjente – et kunstsenter som viser verk fra medlemmer i den såkalte «Rackstadkolonien» (en gruppe svenske kunstnere som samlet seg i Arvika etter forrige århundreskifte). Museet har utstilling av berømte verk og flotte skulpturer, og stedet har også café og museumsbutikk.

En annen turistattraksjon i Arvika er Fordonsmuseet – med utstilling av veteranbiler, motorsykler og hestevogner. Arvika har også en hyggelig bypark fra 1913 med fugledam, blomsterbed og skulpturer.

Litt utenfor byen finnes både et naturreservat og flere badestrender.

Arvika har flere årlige musikkfestivaler – der Arvikafestivalen er den mest populære. Denne arrangeres hver sommer, og trekker mange turister til byen.

Nærmeste flyplass er Karlstad Lufthavn, som ligger 62 km sørøst for Arvika.

Norsk bokmål