Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kiruna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kiruna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kiruna miniguide

Leiebil Kiruna
Bilutleie Kiruna

Kiruna (18.100 innbyggere i 2006) ligger i Nord-Sverige, og tilhører Norrbottens län. Byen er et utpreget gruvesamfunn, og ligger mellom de to fjellene Loussavaarra og Kiirunavaara. Sveriges høyeste fjell – Kebnekaise (2104 m.o.h.) – ligger 85 km fra Kiruna.

Hele året kan man få guidet omvisning i verdens største underjordiske jernmalmsgruve – LKAB Info Mine i Kiruna. Gruven er fremdeles i drift, og en av byens viktigste inntektkilder.

Kiruna har et subarktisk klima med mye snø og kulde vinterstid – noe som gjør byen til et flott vintersportssted. Besøker man byen sommerstid, får man oppleve midnattssolen.

17 km utenfor byen ligger ICEHotel, som er en av Sveriges mest kjente severdigheter. Her bygges det nytt ishotell hver vinter, som tar imot overnattingsgjester fra desember til april. Hotellet har to restauranter, og er kjent for sin kunstneriske is-interiør.

Kiruna Kirke fra 1909 er også en populær severdighet i byen. Kirken er inspirert av samenes teltliknende bygninger, og den har fått flere priser for sin vakre arkitektur.

Es Range Space Center ligger 45 km utenfor byen, og er en rakettoppskytningsbase samt et besøkssenter. Stedet er åpent i perioden juli – august, og er en stor turistattraksjon for romfartsinteresserte.

Kiruna Airport ligger 9 km utenfor sentrum, og er den nordligste flyplassen i Sverige.