Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kristianstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kristianstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kristianstad miniguide

Leiebil Kristianstad
Bilutleie Kristianstad

Kristianstad (33.100 innbyggere i 2006) ligger i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen er administrasjonssenter for Kristianstad kommune, samt et handels- og kultursentrum for regionen.

Kristianstad ligger ved innsjøen «Hammarsjön» – ca. 20 km vest for Hanöbukten i Østersjøen. Deler av  Kristianstad ligger under havnivå, og Sveriges laveste punkt (2,41 meter under havet) befinner seg her.

I sentrum av Kristianstad finnes gode shoppingmuligheter med butikker og caféer, og byens største severdighet – «Heliga Trefaldighetskyrkan» fra 1628 –  ligger også i sentrum, rett ved Stora Torget.

En annen turistattraksjoner i Kristianstad er Regionmuseet – et museum for lokal kultur, historie, kunst og film. Her finnes også byens jernbanemuseum. I tillegg kan Stora Kronohuset fra 1840 være verdt et besøk samt Bastionen Konungen – en gjenskapt 1700-tallsbastion, slik den så du da Kristianstad var en festningsby.

Det er gode bademuligheter i Kristianstad, både utendørs og innendørs. Tivoliparken i byen – som har både lekeplass, fugledam og café huser også badelandet Tivolibadet – en attraksjon for hele familien.

Kristianstad Airport ligger 15 km sør for sentrum.