Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kristianstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kristianstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kristianstad miniguide

Leiebil Kristianstad

Bilutleie Kristianstad

Kristianstad (33.100 innbyggere i 2006) ligger i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen er administrasjonssenter for Kristianstad kommune, samt et handels- og kultursentrum for regionen.

Kristianstad ligger ved innsjøen «Hammarsjön» – ca. 20 km vest for Hanöbukten i Østersjøen. Deler av  Kristianstad ligger under havnivå, og Sveriges laveste punkt (2,41 meter under havet) befinner seg her.

I sentrum av Kristianstad finnes gode shoppingmuligheter med butikker og caféer, og byens største severdighet – «Heliga Trefaldighetskyrkan» fra 1628 –  ligger også i sentrum, rett ved Stora Torget.

En annen turistattraksjoner i Kristianstad er Regionmuseet – et museum for lokal kultur, historie, kunst og film. Her finnes også byens jernbanemuseum. I tillegg kan Stora Kronohuset fra 1840 være verdt et besøk samt Bastionen Konungen – en gjenskapt 1700-tallsbastion, slik den så du da Kristianstad var en festningsby.

Det er gode bademuligheter i Kristianstad, både utendørs og innendørs. Tivoliparken i byen – som har både lekeplass, fugledam og café huser også badelandet Tivolibadet – en attraksjon for hele familien.

Kristianstad Airport ligger 15 km sør for sentrum.

Norsk bokmål