Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Linköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Linköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Linköping miniguide

Leiebil Linköping
Bilutleie Linköping – Foto: © Thuresson

Linköping ligger i Sveriges sørøstre del – ved elva Stångån – og tilhører Östergötlands län. Linköping er Sveriges 5. største by med 145.000 innbyggere (2010). Byen har et rikt kulturliv med kunst, teater, historie, konserter, markeder og festivaler.

I sentrum finnes gode shoppingmuligheter, restauranter og caféer samt et yrende uteliv. Byen har også flotte parker og rekreasjonsområder. En stor severdighet  i sentrum er Linköping Domkyrka fra middelalderen, med sitt 107 meter høye tårn. Like i nærheten finnes Slotts- og Domkyrkomuseet.

Også  kunsthallen «Passagen» – som ligger på Stora Torget må nevnes. Her kan besøkende se en variert utstilling av samtidskunst – laget av regionale, nasjonale og internasjonale kunstnere.

En annen populær turistattraksjon i Linköping er Friluftsmuseet Gamla Linköping. Stedet viser hvordan folk  levde og bodde på 1900-tallet i byen – med små butikker og håndverksboder. Man kan også besøke stedets skolemuseum, og like i nærheten ligger Valla Fritidsområde med jernbanemuseum, minidyrepark m.m.

Östergötlands Länsmuseum er også verdt et besøk – med sine historiske og moderne utstillinger.

Linköping City Airport ligger kun 5 km utenfor sentrum.