Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Linköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Linköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Linköping miniguide

Leiebil Linköping

Bilutleie Linköping – Foto: © Thuresson

Linköping ligger i Sveriges sørøstre del – ved elva Stångån – og tilhører Östergötlands län. Linköping er Sveriges 5. største by med 145.000 innbyggere (2010). Byen har et rikt kulturliv med kunst, teater, historie, konserter, markeder og festivaler.

I sentrum finnes gode shoppingmuligheter, restauranter og caféer samt et yrende uteliv. Byen har også flotte parker og rekreasjonsområder. En stor severdighet  i sentrum er Linköping Domkyrka fra middelalderen, med sitt 107 meter høye tårn. Like i nærheten finnes Slotts- og Domkyrkomuseet.

Også  kunsthallen «Passagen» – som ligger på Stora Torget må nevnes. Her kan besøkende se en variert utstilling av samtidskunst – laget av regionale, nasjonale og internasjonale kunstnere.

En annen populær turistattraksjon i Linköping er Friluftsmuseet Gamla Linköping. Stedet viser hvordan folk  levde og bodde på 1900-tallet i byen – med små butikker og håndverksboder. Man kan også besøke stedets skolemuseum, og like i nærheten ligger Valla Fritidsområde med jernbanemuseum, minidyrepark m.m.

Östergötlands Länsmuseum er også verdt et besøk – med sine historiske og moderne utstillinger.

Linköping City Airport ligger kun 5 km utenfor sentrum.

Norsk bokmål