Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fagersta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fagersta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fagersta miniguide

Leiebil Fagersta
Bilutleie Fagersta

Fagersta ligger i Västermanlands län i Midt-Sverige, og har omlag 11.000 innbyggere (2008). Byen har siden 1600-tallet vært et viktig senter for jern- og stålindustri.

Fagersta har frodig natur, og gode muligheter for rekreasjon og friluftsliv. I byen finnes et variert utvalg av butikker og spisesteder, kunstgallerier samt både innendørs og utendørs svømmebasseng.

Største turistattraksjon i Fagersta er Engelsbergs Bruk –  jernbruket  fra 1600 – 1800-tallet, som regnes som verdens fremste industriminne, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man se bevarte bygninger, hytter, smie og kontorer, og lære om hvordan de på den tiden arbeidet og levde.

Også Engelbergs Oljefabrik fra 1875 er en av severdighetene i byen. Dette er i dag et museum, og omtales som «verdens eldste bevarte oljeraffineri». Museet ligger på Barrön, som kalles på folkemunne «Oljeön».

En annen attraksjon i området er Västerfors hembygdsgård ved Strömsholms Kanal, der også Västerfor Kyrka fra 1827 ligger.

Nærmeste flyplasser er Västerås Airport (74 km), Borlänge Airport (76 km) og Örebro Airport (146 km fra Fagersta).