Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Karlskrona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karlskrona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karlskrona miniguide

Leiebil Karlskrona

Bilutleie Karlskrona

Karlskrona ligger i Blekinge län på den svenske Østersjø-kysten. Selve bykjernen har ca. 35.000 innbyggere, og ligger på øyer i skjæregården. Den største øya – Trossö – utgjør mesteparten av Karlskrona sentrum.

Karlskrona ble grunnlagt i 1680, og er mest kjent for sin gamle marinebase fra 1600- og 1700-tallet, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Byen har flere populære severdigheter, bl.a. Stumholmen – som er et maritimt museumsområde, Fredrikskyrkan fra 1700-tallet,  Trefaldighetskyrkan fra 1697, Blekinge Museum – fylkesmuseum som har utstilling om kystkulturen og regionens historie, bilmuseum samt Drottningskärs Kastell fra 1600-tallet. Også det nyåpnede Museum Kulenovic Collection er verdt et besøk – et kunstmuseum som ligger ved Stortorget i «Vattenborgen» fra 1863. I samlingen inngår verk av bl.a. Van Gogh, Matisse og Rembrandt.

Litt utenfor sentrum finnes Barnens Gård – et kombinert utendørs badeland, lekeland og minidyrepark.

Karlskrona har ellers gode shoppingmuligheter, og flotte badestrender. Byen har også fergeforbindelse til bl.a. Gdynia i Polen.

Nærmeste flyplass er Ronneby Airport, som ligger 36 km nordvest for Karlskrona.

Norsk bokmål