Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Karlskrona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karlskrona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karlskrona miniguide

Leiebil Karlskrona
Bilutleie Karlskrona

Karlskrona ligger i Blekinge län på den svenske Østersjø-kysten. Selve bykjernen har ca. 35.000 innbyggere, og ligger på øyer i skjæregården. Den største øya – Trossö – utgjør mesteparten av Karlskrona sentrum.

Karlskrona ble grunnlagt i 1680, og er mest kjent for sin gamle marinebase fra 1600- og 1700-tallet, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Byen har flere populære severdigheter, bl.a. Stumholmen – som er et maritimt museumsområde, Fredrikskyrkan fra 1700-tallet,  Trefaldighetskyrkan fra 1697, Blekinge Museum – fylkesmuseum som har utstilling om kystkulturen og regionens historie, bilmuseum samt Drottningskärs Kastell fra 1600-tallet. Også det nyåpnede Museum Kulenovic Collection er verdt et besøk – et kunstmuseum som ligger ved Stortorget i «Vattenborgen» fra 1863. I samlingen inngår verk av bl.a. Van Gogh, Matisse og Rembrandt.

Litt utenfor sentrum finnes Barnens Gård – et kombinert utendørs badeland, lekeland og minidyrepark.

Karlskrona har ellers gode shoppingmuligheter, og flotte badestrender. Byen har også fergeforbindelse til bl.a. Gdynia i Polen.

Nærmeste flyplass er Ronneby Airport, som ligger 36 km nordvest for Karlskrona.