Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kristinehamn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kristinehamn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kristinehamn miniguide

Leiebil Kristinehamn
Bilutleie Kristinehamn

Kristinehamn (18.000 innbyggere i 2007) ligger i Midt-Sverige, og tilhører Värmlands län. Byen er administrasjonssenter for Kristinehamn kommune, og ligger op nordøstsiden av Sveriges største innsjø Vänern.

Byen har en av innsjøens største havner, og sommerstid er det fergetrafikk til noen av øyene – bl.a. Vålön, der det finnes flotte sandstrender.

En populær attraksjon er å ta en båttur med det unike skipet «Christine af Bro», som er av typen Bojert, og blir brukt til turisttrafikk på Vänern.

Kristinehamn Kunstmuseum er også en av byens severdigheter –  et museum for moderne kunst – med utstilling av svenske og internasjonale verk. Museet ligger i naturskjønne omgivelser ved Vänerens Strand i Mariebergs Park.

En annen attraksjon er den 15 meter høye Picassoskulpturen på Strandudden fra 1965. Dette er en monumentalskulptur av Picassos kone Jacqueline, og er en av de største Picassoskulpturene i verden.

Nærmeste flyplass er Karlstad Airport, som ligger 58 km vest for Kristinehamn.