Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mariestad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mariestad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mariestad miniguide

Leiebil Mariestad
Bilutleie Mariestad – Foto: © Wigulf

Mariestad (15.500 innbyggere i 2005) ligger i sørvestre del av Sverige, og tilhører Västra Götalands län. Byen ligger ved Sveriges største innsjø Vänern, og er kjent for sin vakre skjærgård med  mange øyer og holmer. Sommerstid er det stor båttrafikk på Vänern, og flotte bademuligheter.

Mariestad ble grunnlagt i 1583, og i Gamla Stan finnes en av landets best bevarte bykjerner – med vakker trehusbebyggelse samt Domkirken fra 1593.

Sentralt i Mariestad ligger Valbo Museum, som er en av byens turistattraksjoner. Museet har utstilling der besøkende kan lære om bygdens og byens historie,  fra steinalderen og fram til 1900-tallet. I bygningen ligger også Industrimuseet.

Ellers er båttur til den vakre øya Brommö en stor turistattraksjon. Øya er bilfri, men det er populært for turister å leie sykler ved fergeleiet. På nordsiden av øya ligger den vakre badeplassen «Stora Vite Sand». En annen øy som er verdt et besøk i Vänern, er Djurö – som er en nasjonalpark med rikt natur- og dyreliv.

Mariestad har også kulturelle arenaer med bl.a. teater, konserterscener og kunstgallerier, og byen har hyggelige butikker og utendørsmarkeder sommerstid.

Nærmeste flyplass er Örebro Airport, som ligger  111 km nordøst for Mariestad.